//Superb winsome !
Tuan Tanah


hit the photo to see what happen


Instagram



Diaries Owner Linkies Note

hello gaisss .
Click the tab up there .
mind you word .
no harsh word .
Thanks for visiting .


KeepSmiling



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Minenon
Others:   

Achievement



Archieve



ANIME -_-

So , hye ^^
Why tajuk anime jugak menjadi pilihan hati ?
Sebabbbb ,  saidah dah berdendam dengan anime ni haaaa . 
*ececehhh xD
Know what ?  Dia ignore saya sematamata mahu tgk anime ?
Whaataaa :o
Haihhh  --''
Get loose , fulus xD
So , aku dah tahu sebab utama kaau ignore aku . 
 Sounded nonsense but itulahh reasonnya kann .
* Itu sebab yang kau beritahu aku . Kalau dalam hati kaau ada sebab lain itu aku taktahu -_-''
Haaishh . Aku nak block kauu .
Memang teringin gilaa lahh .
Tapi , apakann daya .
Tangan aku tak boleh nk block orang . 
Sebab aku baek sangat xD
Okaylahh . Now ni , keadaan kita dalam keadaan yang sangat tak stabil .
Aku nak mohon maaf kalau aku ada salah dengan kau ^^
Sambutlah salam PERSAHABATAN dari aku .
Assalamualaikum ,
KAU ._.